Followers

About Me

My photo
hai , my name nur syazwanis . . smp candidates :)

Wednesday, 5 December 2012

AsRama ♥

Assalamualaikum peeps :')
wohaaa :O ! Hari ni aku merajinkan diriku untk menaip blog even malas gile . Ak bosan yg teramat sgt duduk dekat rumah . Cuti panjang lama sgt . kirakira dalam 3 bulan mcm tu la . This year last ak bersekolah , almaklumlah org dah matang . Matang ? siapakah ? Aku ke ? of cos la . HAHAHA . Ak dah habis SPM okay . Dan ak sedang menunggu result SPM ak . R E S U L T ? oke ! no more talking about that . erghh -.- Sebenarnya ak rindukan kwnkwn ak . kwnkwn sekolah , kwnkwn asrama .
Tu dia asrama kesayangan ak . Cantikkan ? Mestila ! Tengok org yg stay dekat situ la :p HAHA . Tu asrama baru . asrama lama kakak form 6 yg jadi penghuni . Dorm ak tingkat 2 . Dorm ak dorm 1 . So metilah dorm yang paling depan sekali . Dorm ak kira riuh jugak la . HAHA . maklumlah penghuninya semuanya masuk air . HAHAHA . tapi kiteorang happy dengan kehidupan bersama :')
Ni pulak rumah Umi a.k.a warden asrama aspuri . rumah dia sebelah je dengan asrama . Umi ni baik . First time ak jumpa dia masa ak nak bayar yuran . Dia senyum je dekat ak . Dia selalu jugak tanya pelbagai soalan dekat ak bila ak terserempak dgn dia dekat dewan makan . Yang ak ingt dia ada kereta myvi warna silver . HAHA . hebat kan daya ingtakn ak . tapi no plat tak ingat la pulak . HIHI .
Dekat buai ni ak dengan budak dorm ak biasa lepak . Dekat situ la kami menganyam ketupat , berbual , bergurau , bercerita , berbahas and so on la . Biasanya kiteorang lepak petang lepas makan petang . Ak rindu sgt dekat bunyi buai tu . "Kriuk~Kriuk~Kriuk~Kriuk~ . HAHA . Mmg agak bising sikit bunyi buai tu . Rindunya bunyi buai tu :')
Ni la katil ak . Cantikkan ? Mestila ! tengok tuan punya katil la pulak . HAHA . Cuba teka mana katil ak ? Duadua cantikkan . Tapi katil ak yg ats tu . Yg bawah Umma yg punya . Hehe . Ya , memang ak suka warna pink tapi dekat rumah ak ada alas katil warna biru je . Kemaskan katil ak ? ak tahu . HAHA . Rindunya nak tidur dekat katil tu . Katil ak tu katil paling hujung . strategik kn ? Mestila strategik , sebab ak yg pilih . HAHA . Sampai sini je la . Dah mls nak taip . HIHI . Selamat Malam dunia . Selamat malam makluk Allah . Assalamualaikum :')